Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Vine Øl Smagekasse Erhverv Høje Taastrup Vinen Arrangementer Købmandskurve Vingaver sendes Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe Vintilbehør Vinklub Åbningstider & Parkering Lakrids & vingummi Frederiksdal Gods
 
Château de Caix, Cuvée Anniversaire 2004

Vinen består af 90% Malbec og 10% Merlot. I duften finder man modne frugter og røde bær. Vinen har lagret på egetræsfade i 12-14 måneder og har en intens og frisk Malbec karakter med en fyldig lang eftersmag. En let krydret vin med silkebløde tanniner.
Cuvée Anniversaire vil blive serveret når der den 13. april er fødselsdagsmiddag for det officielle Danmark på Christiansborg. Cuvée Anniversaire forhandles kun i specialforretninger.

Pris: DKK 175.00 pr.fl. 75 cl.
Bestil:fl. 75 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Cahors

Château de Caix Château de Caix

1975 besluttede Regentparret sig for at få deres eget i Cahors. Et sted, hvor de kunne være sig selv og alligevel tæt på den franske del af familien. Det, der skulle blive et kært fristed for Dronningen, blev til arbejde og passion for Prinsgemalen.
Danskerne forbinder Château de Caïx med Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen. Med entusiasme og alvor arbejder Prinsgemalen på, at slottets vin skal være blandt distriktets bedste. Nye teknikker og viden er velkommen, men slottets vin skal bevare Cahors’ stil og karakter. I en vinverden, hvor alle prøver at ligne hinanden, er der brug for, at nogen forsøger at bevare en vis autencitet. Og er der nogen, som kender Cahors’ sjæl, er det Prinsgemalen.
I dag står Caïx som et særdeles smukt og veldrevet vinslot. Intet spares for at nå det bedste resultat. Vinstokke i snorlige rækker helt nede fra Lot-floden og op til hovedbygningen. Bag slottet er der ryddet skov og anlagt terrasser med vin. Ingen er i tvivl om, at det er en aktiv vingård. En moderne vinifikationskælder er gemt ind i den stejle skråning, der fører op til selve slottet.
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik