Besøg Taastrup Ny Vinhandel på FacebookTilbage til forsiden
Øl- & vin smagekasser Vine Åbningstider & Parkering Vingaver sendes Øl & cider Erhverv Arrangementer Købmandskurve Gavekort Spiritus Portvine Chokolade & delikatesser Te Kaffe & Routin 1883 Syrup Vintilbehør Lakrids, marshmallows & vingummi Cigarer Frederiksdal Kirsebærvin Høje Taastrup Vinen
 
Brasserie d´Ecaussinnes, Ultraprès øllikør "varm øl" 20% alc.

Ultraprès er destilleret på en mørk belgisk øl fra bryggeriet Brasserie d´Ecaussinnes i Belgien. Bryggeriet startede sin produktion i 1897 med øllen Ultra Amber, hovedsageligt til de lokale i Ecaussinnes. I 1970 flyttede det daværende bryggeri 30 km væk til en nærliggende by, hvor vandets anderledes karakter slet ikke kunne få øllet til at smage på samme måde. Det fik brygmesteren 2 år senere til at opgive, at få den samme gode smag frem, og han lukkede bryggeriet.

I dag
I 1999 genopbygger brygger Hugues og Isabel Van Poucke bryggeriet i en gammel idyllisk landejendom nær det oprindelige bryghus i Ecaussinnes. Med brugt udstyr fra Tjekkiet og viden om de gamle traditioner genskaber Hugues og Isabel den oprindelige øl fra svunden tid - Ultra Amber. Siden er flere fantastiske øl kommet til, og i dag tilbydes et alsidigt udvalg af belgisk øl under navnet Ultra.
Varm øl kan umiddelbart lyde lidt forkert. Og så med flødeskum! Det er en utrolig lækker oplevelse, der året rundt fungerer som et godt alternativ til irsk kaffe.
Navnet Ultraprès er en sammentrækning af Ultra og det franske après, der betyder efter. Og det er netop “efter” den bør nydes. Efter middagen, efter kaffen, efter en hård dag på arbejdet eller simpelthen bare efter. Tilbyd dine gæster en unik oplevelse, næste gang I mødes.
Ultraprès er destilleret af Ultradélice, en prisvindende sød mørk belgisk øl, tilsat kaffeekstrakt. Varm op, tilsæt flødeskum og servér.
Det praktiske skruelåg sikrer, at flasken kan opbevares i barskabet til næste gang I har lyst til at forkæle jer selv.

Pris: DKK 189.00 pr.fl. 70 cl.
Bestil:fl. 70 cl.

Angivne priser er DKK incl. 25,00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.

Vis alle varer:
Belgien
 
Taastrup Hovedgade 74 - 2630 Taastrup - Telefon 43 99 87 00 - Fax 43 99 31 13 - Email: info@tnv-vin.dk
CVR-nr. 26383463 - Persondata politik