LEVERING FRA 70,-

FRAGTFRI FRA 800,-

DAG TIL DAG LEVERING

Din kurv

0,00 DKK

Persondatapolitik

1. Databehandler

Vi er er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger er: 

Taastrup Ny Vinhandel

Taastrup Hovedgade 74, 2630 Taastrup. 

Telefon: +45 43 99 87 00  Fax: +45 43 99 31 13

Email: info@tnv-vin.dk


2. Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om, hvilken type browser du bruger og informationer om din computer. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.


Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du giver samtykke til at modtage nyheder og tilbud mv. fra os, indsamler vi almindelige personoplysninger om dig (dit navn og e-mailadresse), og når du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du åbner nyhedsbrevet, og hvilke links du klikker på.

Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet og bringe nyheder, der er relevante for modtageren og at markedsføre Taastrup Ny Vinhandels produkter og arrangementer.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på frameldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.


Når du handler med os

Når du køber varer og/eller serviceydelser af os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver: Navn, adresse, email-adresse og telefonnummer. Formålet med indsamlingen af persondata er at gøre det muligt for os at levere varerne til dig og overholde bogføringslovens krav om dokumentation. Vi opbevarer dine personoplysninger i 40 måneder. Derefter bliver de slettet. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f. Data vedr. online betaling indsamles af vores betalingsformidler/underdatabehandler og opbevares kun hos denne.


Når du indsender en reklamation til os

Når du udfylder vores reklamationsskema, registrerer vi navn, adresse, email-adresse og telefonnummer. Når du kommunikerer med os, behandler vi de personoplysninger, du giver os. Formålet med indsamlingen er at gøre det muligt for os at håndtere reklamationssager og overholde gældende lovgivning, herunder krav om dokumentation. Vi opbevarer dine personoplysninger i 2 år. Derefter bliver de slettet. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.


Når du ansøger om et job hos os

Hvis du ansøger om et job hos os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver; fx navn, telefonnummer og e-mail-adresse. Formålet med indsamlingen af persondata er, at vi kan give dig svar på ansøgningen samt - hvis du bliver ansat - udarbejde dit ansættelsesbevis og udbetale løn. Vi sletter jobansøgninger efter 6 måneder. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e og art. 9, stk. 2, litra b og g.


3. Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Nedenfor informerer vi kort om dine rettigheder. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Kontakt os venligst, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.


Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.


Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.


Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.


Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.


4. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Denne persondatapolitik er senest revideret d. 24-06-2019 09:34.

Kontakt

Taastrup Hovedgade 74

2630 Taastrup

CVR-nr. 26383463

E: info@tnv-vin.dk

T: +45 43 99 87 00

F: +45 43 99 31 13

mobile-pay-icon

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.